Danielle Jansink

een greep uit mijn werk

In mijn carrière als ondernemer heb ik al voor veel mooie merken, titels en bedrijven mogen werken. In de afgelopen 6 jaar heb ik daardoor een portfolio opgebouwd waar ik bijzonder trots op ben. Benieuwd naar een greep uit deze projecten? Scroll dan naar beneden.

 
Zilalila  Voor organic label Zilalila mocht ik invulling geven aan de online content. Waar het webdesign stond, was de rest immers nog blanco. Van rake teksten tot goede beelden – de website is nu een plaatje. Net als hun handgemaakte items!

Zilalila

Voor organic label Zilalila mocht ik invulling geven aan de online content. Waar het webdesign stond, was de rest immers nog blanco. Van rake teksten tot goede beelden – de website is nu een plaatje. Net als hun handgemaakte items!

Het Hegius  Eén van mijn nieuwste projecten in Deventer is Het Hegius. Deze voormalige meisjesschool ligt midden in de historische binnenstad en wordt binnenkort getransformeerd tot museum én luxe stadsappartementen. De wens was een moderne website die de statige sfeer van Het Hegius ademt. Naast het webdesign ben ik verantwoordelijk voor de fotografie en copywriting.

Het Hegius

Eén van mijn nieuwste projecten in Deventer is Het Hegius. Deze voormalige meisjesschool ligt midden in de historische binnenstad en wordt binnenkort getransformeerd tot museum én luxe stadsappartementen. De wens was een moderne website die de statige sfeer van Het Hegius ademt. Naast het webdesign ben ik verantwoordelijk voor de fotografie en copywriting.

Made.com  Voor het Britse Made.com beschreef ik meerdere productcollecties en tal van interieurblogs – om zo ook hun Nederlandse klanten te inspireren.

Made.com

Voor het Britse Made.com beschreef ik meerdere productcollecties en tal van interieurblogs – om zo ook hun Nederlandse klanten te inspireren.

Interior Junkie  Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Marion.

Interior Junkie

Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Marion.

Atelier Sukha  Voor het duurzame Atelier Sukha werkte ik in een team aan de content voor hun – destijds – nieuwe website.

Atelier Sukha

Voor het duurzame Atelier Sukha werkte ik in een team aan de content voor hun – destijds – nieuwe website.

BLOK 59  BLOK 59 is een hip vastgoedproject op het Eindhovense Strijp-S. Hier worden toffe lofts en stadse appartementen ontwikkeld. Via Team Volt neem ik een groot deel van de communicatie voor mijn rekening, waaronder het creëren van nieuwsbrieven.

BLOK 59

BLOK 59 is een hip vastgoedproject op het Eindhovense Strijp-S. Hier worden toffe lofts en stadse appartementen ontwikkeld. Via Team Volt neem ik een groot deel van de communicatie voor mijn rekening, waaronder het creëren van nieuwsbrieven.

Interior Junkie  Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Miranda.

Interior Junkie

Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Miranda.

Wonen in Lucent  Voor Wonen in Lucent, een woonproject in Hilversum, produceerde ik een magazine voor potentiële kopers. Naast verkooptekeningen staat het magazine vol fijne interieurinspiratie.

Wonen in Lucent

Voor Wonen in Lucent, een woonproject in Hilversum, produceerde ik een magazine voor potentiële kopers. Naast verkooptekeningen staat het magazine vol fijne interieurinspiratie.

Interior Junkie  Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Greet en Maurice.

Interior Junkie

Voor de populaire interieurblog Interior Junkie fotografeer ik inspirerende huizentours. In deze editie kwam ik binnenkijken in de woning van Greet en Maurice.

Up-Town Zwolle  Voor vastgoedproject Up-Town Zwolle produceerde ik een stijlvol verkoopmagazine en nam ik daarbij de complete (beeld)redactie voor mijn rekening. Van het beschrijven van alle 76 woningen tot het uitlichten van interieurstijlen, trends en hotspots.

Up-Town Zwolle

Voor vastgoedproject Up-Town Zwolle produceerde ik een stijlvol verkoopmagazine en nam ik daarbij de complete (beeld)redactie voor mijn rekening. Van het beschrijven van alle 76 woningen tot het uitlichten van interieurstijlen, trends en hotspots.

Carlos in Huis  Carlos in Huis is een high-end interieurwinkel in hartje Deventer waarin je ogen tekort komt. Naast het schitterende en historische gebouw, zijn hun collecties een lust voor het oog. Aan mij de fijne taak om dit gevoel te vertalen naar hun website. Het resultaat: rake webteksten en sfeervolle fotografie.

Carlos in Huis

Carlos in Huis is een high-end interieurwinkel in hartje Deventer waarin je ogen tekort komt. Naast het schitterende en historische gebouw, zijn hun collecties een lust voor het oog. Aan mij de fijne taak om dit gevoel te vertalen naar hun website. Het resultaat: rake webteksten en sfeervolle fotografie.

Deventer Boekenweek 2019  Voor de Deventer Boekenweek 2019 creëerde ik een content planning voor zowel Instagram als Facebook.

Deventer Boekenweek 2019

Voor de Deventer Boekenweek 2019 creëerde ik een content planning voor zowel Instagram als Facebook.

Join the Cup van Albert Heijn  Van Albert Heijn kreeg ik de opdracht om hun gerestylede organic koffielabel Join the Cup ook online in een nieuw jasje te steken. Naast het webdesign was ik ook verantwoordelijk voor de webteksten, de sfeer- en productfotografie en het opzetten van de bijhorende social media. Een toffe uitdaging!

Join the Cup van Albert Heijn

Van Albert Heijn kreeg ik de opdracht om hun gerestylede organic koffielabel Join the Cup ook online in een nieuw jasje te steken. Naast het webdesign was ik ook verantwoordelijk voor de webteksten, de sfeer- en productfotografie en het opzetten van de bijhorende social media. Een toffe uitdaging!

Grazia Magazine  Als inwoner van Londen kreeg ik van Grazia de opdracht om de absolute hotspots uit de Britse stad te verzamelen en te bundelen in een 9 pagina’s tellende productie.

Grazia Magazine

Als inwoner van Londen kreeg ik van Grazia de opdracht om de absolute hotspots uit de Britse stad te verzamelen en te bundelen in een 9 pagina’s tellende productie.

1618Vastgoed  Van 1618Vastgoed kreeg ik de opdracht om hun gedateerde website nieuw leven in te blazen. Zo gezegd, zo gedaan – er staat nu een website die volgens de klant het perfecte visitekaartje vormt. Naast het webdesign ben ik ook verantwoordelijk voor alle webteksten en fotografie.

1618Vastgoed

Van 1618Vastgoed kreeg ik de opdracht om hun gedateerde website nieuw leven in te blazen. Zo gezegd, zo gedaan – er staat nu een website die volgens de klant het perfecte visitekaartje vormt. Naast het webdesign ben ik ook verantwoordelijk voor alle webteksten en fotografie.

Made.com  Voor het Britse Made.com beschreef ik meerdere productcollecties en tal van interieurblogs – om zo ook hun Nederlandse klanten te inspireren.

Made.com

Voor het Britse Made.com beschreef ik meerdere productcollecties en tal van interieurblogs – om zo ook hun Nederlandse klanten te inspireren.

Wonen in Lucent  In opdracht van communicatiebureau Team VOLT creëerde ik voor Wonen in Lucent een uitgebreide en sfeervolle website met bijhorende content.

Wonen in Lucent

In opdracht van communicatiebureau Team VOLT creëerde ik voor Wonen in Lucent een uitgebreide en sfeervolle website met bijhorende content.