Danielle Jansink
 

Wat ik allemaal doe?

Alles en meer

 
 
test.png

Contentcreatie

Van rake webteksten en pakkende fotografie tot originele artikelen en inspirerende reportages – content creëren is wat ik het liefste doe. Ik ben een perfectionist, een echte doorzetter en ik streef daarmee steevast naar het hoogst haalbare. Zo schreef ik artikelen voor ELLE en Made.com, maakte reisreportages voor Libelle en Grazia, produceerde complete magazines voor diverse vastgoedprojecten en fotografeerde de meest inspirerende interieurs voor onder meer Interior Junkie. Ook gaf ik diverse bedrijven een online restyling in de vorm van fonkelnieuwe webteksten én fotografie – zoals bijvoorbeeld Atelier Sukha, Zilalila en Carlos in Huis.

 

webdesign

Liever een complete online restyling bij mij neerleggen? Dat kan. Naast het creëren van de juiste content, zorg ik heel graag voor een perfect passend webdesign. Zodoende neem ik het hele plaatje voor mijn rekening en zorg ik ervoor dat jouw offline visie perfect matcht met jouw online uitstraling – iets dat ik het allerleukste vind. Zo ben je straks stijlvol, vindbaar en helemaal up-to-date. Benieuwd welke bedrijven je voor gingen? Voor onder meer Join the Cup – het organic koffielabel van Albert Heijn, 1618Vastgoed en Het Hegius zorgde ik dat hun fonkelnieuwe online identiteit spot-on is.

 

communicatiemanagement

Wanneer je product of dienst zijn online debuut heeft gemaakt is het hoogtijd voor de online marketing, oftewel: delen maar! Want anders wordt jouw fonkelnieuwe aanwinst alsnog niet gezien. Van wervende nieuwsbrieven en effectieve Facebookcampagnes tot Pinterest perfect moodboards en knappe Instagram-posts – ik plan ze graag voor je in. Samen bepalen we welke social media mix voor jouw bedrijf van belang is, waarna ik een content planning creëer die jouw zakelijke highlights perfect vertaalt naar verleidelijke social media posts. Ook jouw communicatiemanagement uitbesteden? Onder meer MediSpa, Zilalila, Up-Town Zwolle, SOAP Treatment Store en Gamma gingen je voor.