Danielle Jansink
 

Wie of wat ik ben?

Professioneel sfeermaker

 
 
Daan.jpg

Zelfstandig ondernemer sinds 2014

Wat ik doe? Vrij weinig van hetzelfde om eerlijk te zijn. Mijn dag ziet er elke dag anders uit en precies dat vind ik ontzettend inspirerend. Zo schreef ik tal van blogs voor Made.com, ben ik onder meer verantwoordelijk voor de online en offline uitspattingen van de vele vastgoedprojecten van Team Volt, creëerde ik online content voor het Amsterdamse Atelier Sukha en fotografeer ik inspirerende interieurs voor Interior Junkie. Door het combineren van mijn talenten ben ik multi-inzetbaar voor een bedrijf, iets dat enorm gewaardeerd wordt. Bovendien representeer ik daarmee met gemak de totale online of offline communicatie voor een project of merk – zoals ik onlangs deed voor het organic koffielabel van Albert Heijn, Join the Cup.

Als ik niet schrijf, fotografeer of ontwerp ben ik – hoe ironisch – het liefste offline. Van urenlange koffiedates en struinen door fijne binnen- en buitenlandse stadjes tot boswandelen met hondje Semu – ik vind het allemaal even leuk. Ongeveer twee jaar geleden verruilde ik samen met mijn vriend bruisend Amsterdam voor het mooie Deventer, een spannend besluit dat perfect uitpakte. In onze opgeknapte Jaren30 woning op loopafstand van het historische stadscentrum is het leven heel erg fijn.

Als een volgende en logische stap in mijn carrière als zelfstandig ondernemer, heb ik mijn iMac begin 2018 verplaatst van de vertrouwde keukentafel naar een fonkelnieuw bureau in Loods570 – een inspirerende werkplek voor ondernemers op het levendige Havenkwartier in Deventer.

 

 

2007 – 2011

Bachelor Media, Information & Communication
Saxion Hogescholen

2010 – 2011

Minor Online Communication
University of East London

behaalde Diploma’s